Hoogwaardige airco merken

Bij Coolers Airco installeren we de beste A-merken: LG, Samsung, Mitsubishi Electric en Daikin.
Beste airco merken

De beste airco merken voor klimaatbeheersing

Bij Coolers Airco begrijpen we als geen ander dat je een airco wil die goed zijn werk doet en waar je nog lang plezier van hebt. Daarom hebben we in ons assortiment alleen de beste airco merken die kwaliteit garanderen.

Daikin, Samsung, Mitsubishi Electric en LG zijn echte A merken met ieder hun eigen voordelen. Twijfel je over welk merk en model bij jouw behoeften en ruimte past? Neem contact met ons op en we adviseren je graag bij het kiezen van jouw ideale airco.

Daikin

Daikin

Daikin biedt stijlvolle, stille en energiezuinige airconditioningoplossingen. De elegant ontworpen systemen van Daikin integreren naadloos in elk interieur en zijn fluisterstil. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder een zone bewegingsensor die de aanwezigheid van personen en zonlichtintensiteit detecteert.

Daikin onderscheidt zich door zijn energie-efficiëntie, met een hoog seizoensrendement bij verwarmen en koelen tot wel A+++. Het uitgebreide assortiment van Daikin zorgt ervoor dat er voor elke behoefte en elke ruimte een geschikte oplossing is.

Samsung

Samsung

De Samsung Wind-Free reeks biedt een unieke en comfortabele koelervaring, zonder de hinder van koude tocht, door het gebruik van geavanceerde technologie die koele lucht gelijkmatig verspreidt via duizenden microgaatjes. In de Wind-Free modus wordt lucht zacht en geruisloos verspreid. Dit creëert een ‘still air’ omgeving, zowel overdag als ’s nachts.

De Wind-Free koeling wordt gecombineerd met slimme bediening, waardoor gebruikers eenvoudig hun comfort kunnen regelen en aanpassen. Bovendien zijn deze airco’s uiterst energie-efficiënt. Kiezen voor Samsung’s Wind-Free airco’s betekent kiezen voor innovatief, stil en duurzaam comfort.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Als je een betrouwbare, efficiënte koeloplossing voor je huis of kantoor zoekt, zijn Mitsubishi Electric airconditioners een uitstekende keuze. Ze bieden geavanceerde, energiebesparende technologieën en oplossingen voor een comfortabele leef- of werkomgeving.

Kiezen voor Mitsubishi Electric betekent kiezen voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. De binnenunits werken uiterst stil, met een geluidsniveau van slechts 19 dBA in de laagste stand. Ze zijn uitgerust met geavanceerde filtertechnieken en hebben een A++ energielabel, wat zorgt voor een zuinige werking en een gezonde luchtkwaliteit.

LG

LG

LG is een toonaangevend merk in airconditioning, bekend om zijn hoogwaardige, betrouwbare en esthetisch aangename airco’s. De systemen zijn efficiënt en gebruiksvriendelijk. Het assortiment varieert van het instapmodel LG Standaard Plus tot geavanceerde modellen met Air Purification en Deluxe UV Nano filter, die 99,9% van de bacteriën verwijderen.

De Artcool serie biedt een combinatie van elegant design en geavanceerde technologie en de Prestige serie beschikt over een Ionizer Plus filter voor zuivere lucht. Bovendien zijn alle LG airco’s compatibel met WiFi en Google Assistent, wat zorgt voor gemakkelijke bediening op afstand.

QVENTI omkasting

De QVENTI omkasting is ontworpen om het esthetische aanzicht van buitenventilatoren van airconditioners en warmtepompen te verbeteren. Deze volledig aluminium omkasting is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk.  

De QVENTI omkasting is dankzij de universele vormgeving en diverse maatopties beschikbaar in een reeks modellen die passen bij bijna elk merk en model airconditioner en (zwembad) warmtepomp. Bovendien zijn ze  leverbaar in meerdere kleuropties, waaronder wit, zwart, antraciet, bruin en groen, zodat het naadloos kan aansluiten bij verschillende externe omgevingen.

Buitenwand airco qventi Buitenwand airco qventi bedekt

Laatste projecten

Bekijk onze laatste installatieprojecten van verschillende aircosystemen in uiteenlopende ruimtes. Schakel onze vakkundige monteurs in voor een hoogwaardige airco. We helpen je graag bij het realiseren van het ideale klimaatsysteem.
coolers airco airconditioning slider
Installatie

Airconditioning installatie bij Eye-C Multimedia

Tijdens dit project hebben we de airco installatie van drie 7kW Mitsubishi Electric airconditioners voltooid. Het primaire doel van deze installatie was het creëren van een comfortabele werkomgeving voor alle seizoenen.

coolersairco nieuw airco
Installatie

Single Split aircosysteem bij de Keulse Hei

Coolers Airco installeerde een LG 2,5 kW Single Split aircosysteem voor efficiënte verwarming en koeling in één bij de Keulse Hei.

merken airco keuzehulp

Onze merken: airco keuzehulp

Twijfel je over welk airco merk of welk model bij je past? Of heb je nog helemaal geen idee welk merk je zou kunnen overwegen? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag en helpen je bij het kiezen van de ideale airco inclusief airco installatie

Al onze airco merken hebben een ideale prijs-kwaliteit verhouding en garanderen een goed klimaatsysteem. Welk merk en model precies bij jou past hangt af van de grootte van de betreffende ruimte en waarvoor de ruimte gebruikt wordt. Neem contact met ons op voor advies en laat jouw airco door onze deskundige monteurs installeren.