Airco onderhoud voor langdurige prestaties

Verleng de levensduur van je airco met ons deskundige onderhoud.
Hoe werkt airco onderhoud?

Hoe werkt airco onderhoud?

We raden aan om een keer per jaar je airco te laten onderhouden zodat deze optimaal blijft werken en nog jarenlang mee gaat. Coolers Airco is hierbij je betrouwbare partner voor airco onderhoud. Wanneer je bij ons een airco koopt en laat installeren, kan je ook een onderhoudscontract afsluiten. We komen dan eens per jaar langs voor grondig onderhoud. We voeren geen onderhoud uit aan airco’s die niet van ons komen.

We reinigen de binnen- en buitenunit, spuiten de filter schoon en brengen een schimmeldodend middel om toekomstige schimmels en vuil te voorkomen. Tot slot spuiten we een luchtverfrisser in de airco zodat deze ook weer lekker ruikt en geen vieze geurtjes uitblaast. Mochten er eventuele defecten zijn, dan repareren we deze ook.

Laat je airco regelmatig onderhouden door onze deskundige monteurs en geniet van goed werkende airconditioning, het hele jaar door!

Duurzaam
Verkoeling én verwarming
Ultiem comfort
Kosten airco onderhoud

Kosten airco onderhoud

Om je optimaal te laten genieten van de airconditioning in jouw huis of bedrijf, zorgen wij er graag voor dat jouw airco in topconditie is. Een airco is onderhoudsvriendelijk, maar niet onderhoudsvrij. Daarom kan je een onderhoudsovereenkomst bij ons afsluiten. Enkele voordelen van airco onderhoud zijn:

  • 5 jaar fabrieksgarantie geldt bij een gedegen jaarlijks onderhoud door een gecertificeerd bedrijf.
  • Minimalisering van dure en onverwachte storingen.
  • Langere levensduur door tijdig preventief onderhoud.
  • Periodieke installatie-analyse door ervaren en gespecialiseerde koelmonteurs.

Bij Coolers Airco heb je al een servicecontract vanaf € 135,00 incl. btw per jaar bij een Standaard Split Airco. Bij een Multi-split, dus met meer binnenunits. Deze prijs is afhankelijk van type en inhoud. Bij meerdere airco’s op dezelfde locatie, is de prijs in overleg.

Voor meer informatie en vragen over het onderhoud kan je gerust contact met ons opnemen.

Laatste projecten

Bekijk onze laatste installatieprojecten van verschillende aircosystemen in uiteenlopende ruimtes. Schakel onze vakkundige monteurs in voor een hoogwaardige airco. We helpen je graag bij het realiseren van het ideale klimaatsysteem.
coolers airco airconditioning slider
Installatie

Airconditioning installatie bij Eye-C Multimedia

Tijdens dit project hebben we de airco installatie van drie 7kW Mitsubishi Electric airconditioners voltooid. Het primaire doel van deze installatie was het creëren van een comfortabele werkomgeving voor alle seizoenen.

coolersairco nieuw airco
Installatie

Single Split aircosysteem bij de Keulse Hei

Coolers Airco installeerde een LG 2,5 kW Single Split aircosysteem voor efficiënte verwarming en koeling in één bij de Keulse Hei.

    Neem contact met ons op

    Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.

    Velden met een * zijn verplichte velden