Over Coolers Airco: dé airco specialist

We leveren innovatieve klimaatoplossingen voor iedere ruimte.
Coolersairco op locatie

Over Coolers Airco

Wij zijn een professioneel bedrijf dat zich inzet voor aircosystemen die efficiëntie, gemak en duurzaamheid met zich meedragen. Daarbij bieden we onze klanten graag de volledige service, van het adviseren bij de airco-keuze tot aan het airco onderhoud. Alles met het oog op duurzaamheid. 

Met onze eerdere ervaring in de bouw en met schilderwerk hebben we ons ontpopt tot een betrouwbare full-service partij met oog voor detail. Zo zorgen we niet alleen voor een goede airco installatie maar ook voor een nette afwerking en esthetisch resultaat. We zijn je graag van dienst.

Je bent van harte welkom in onze showroom om onze airco’s persoonlijk te bekijken en te ervaren hoe stil ze zijn.

Full-service
Betrouwbaar
Duurzaam

Binnen 3 stappen een airco in huis:

Advies op locatie

We adviseren je graag over welke airco het best in jouw ruimte en bij jouw wensen past.

Installatie

Onze STEK-gecertificeerde monteurs installeren de airco met een bezemschoon resultaat.

Onderhoud

Verleng de levensduur van jouw airco met ons professionele onderhoud.

de juiste airco

Voor iedere ruimte de juiste airconditioning

Bij Coolers Airco hebben we airco’s van goede A-merken in verschillende modellen. Zo is er voor iedere ruimte een passende airco die aan jouw behoeften voldoet. Hier adviseren we je graag over. We denken mee over welke airco bij jou past en welke airco geschikt is voor de ruimte.

We hebben al vele projecten succesvol weten af te ronden en onze klanten tevreden gesteld met hun nieuwe aircosysteem. In zowel kleine kamers als grote ruimtes hebben we airconditioning geïnstalleerd. Wij pakken ieder project met beide handen aan en streven naar een perfect resultaat waar je nog jarenlang plezier van hebt. 

Dit hebben onze klanten ervaren

Nancy Kemmerrs

Den Haag

Wij kunnen Coolers van harte aanbevelen! Alleen maar pluspunten, van de offerte-aanvraag, advies tot en met de installatie. Alles conform afspraak. Fijn als een installateur zo secuur en met zorg werkt! Top is ook dat de airco op heel korte termijn kon worden geïnstalleerd.

Geplaatst op: Google

Rob van Wijk

Den Haag

Na lang op zoek geweest naar een airco contact gehad met Sander. Na het vakkundig advies al gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf. Offerte netjes op tijd, afspraken netjes nagekomen en uitstekende service. Ben zeer tevreden met het product. Werkt top en geruisloos.Echt een aanrader!

Geplaatst op: Google

Lars van Honk

Zoetermeer

Coolers Airconditioning is echt iedereen aan te raden. Goede kwaliteit van de airco’s, super vriendelijk personeel & alles spik en span. Ook wanneer ze naar huis rijden, laten ze alles netjes achter! Heel erg blij mee, daarom ook zeker even de moeite genomen om een review achter te laten!

Geplaatst op: Google

Laatste projecten

Bekijk onze laatste installatieprojecten van verschillende aircosystemen in uiteenlopende ruimtes. Schakel onze vakkundige monteurs in voor een hoogwaardige airco. We helpen je graag bij het realiseren van het ideale klimaatsysteem.
coolers airco airconditioning slider
Installatie

Airconditioning installatie bij Eye-C Multimedia

Tijdens dit project hebben we de airco installatie van drie 7kW Mitsubishi Electric airconditioners voltooid. Het primaire doel van deze installatie was het creëren van een comfortabele werkomgeving voor alle seizoenen.

coolersairco nieuw airco
Installatie

Single Split aircosysteem bij de Keulse Hei

Coolers Airco installeerde een LG 2,5 kW Single Split aircosysteem voor efficiënte verwarming en koeling in één bij de Keulse Hei.